Angus Hamburgeremne 80g (60stk)
Et burgeremne av Anguskjøtt for den som liker å forme burgeren selv og sette sitt eget preg på det som serveres. Perfekt for å kunne servere en smashburger, som er enda en morsom og spennende måte måten å servere burger på. Lag den gjerne som enkel, dobbel eller trippel - alt med samme emne som utgangspunkt. Produktet inneholder minimalt med salt (0,4g/100g) - for smaken og helsens skyld
Varenummer: 3305 | EPD-nummer: 6275317 | GTIN: 07056950533054
Varenummer: 3305
EPD-nummer: 6275317
GTIN: 07056950533054
PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: SLÅTTO
188 produkter i databasen
Ingredienser
storfekjøtt (99,7%), salt |
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 066 kJ/ 255 kcal |
Fett | 21,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 9,40 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 17,00 g |
Salt | 0,40 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 3305 |
EPD-nummer | 6275317 |
GTIN | 07056950533054 |
GTIN2 | 07056950533054 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 20.09.2023 |
Oppdatert dato | 21.09.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 90 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 30 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 3 dager |