Burgertopping, skivet burgerost 4x35x14g
1960,00 GRM
Burgertopping, skivet. En praktisk og enkel løsning med fyldig og cheddarpreget smak. Skivet burgertoppinng er velegnet for cheeseburgere, ostesandwich, gratinering av baguetter mm. En enkel og god løsning i praktisk pakning som ivaretar produktet og smaken.
Varenummer: 2708 | EPD-nummer: 4707386 | GTIN: 07056950127086
Varenummer: 2708
EPD-nummer: 4707386
GTIN: 07056950127086
PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: SLÅTTO
187 produkter i databasen
Ingredienser
Hvitost, vegetabilsk fett (raps), vann, MELKEPROTEIN, ostearoma, smeltesalt (natriumsitrat og natriumfosfat), salt, surhetsregulerende middel (sitronsyre), konserveringsmiddel (sorbinsyre), farge (B-apo-8'-karotenal og B-karoten)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 370 kJ/ 330 kcal |
Fett | 26,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 12,00 g |
Karbohydrat | 0,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,50 g |
Protein | 23,00 g |
Salt | 2,70 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Behandlet ost |
Varenummer | 2708 |
EPD-nummer | 4707386 |
GTIN | 07056950127086 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 07056950227083 |
Opprettet dato | 20.12.2016 |
Oppdatert dato | 03.08.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 110 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 37 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |