Durum Hamburgerbrød 80g

4800,0 GRM

Hamburgerbrød med et hint av BBQ-smak og surdeig, bakt med durumhvete. Toppet med semule. Her er det smak og konsistens av toppklasse!

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 938
EPD-nummer: 4518361
GTIN: 07056950109389

PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS

VAREMERKE: SLÅTTO

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

164 produkter i databasen

Ingredienser

HVETEMEL, vann, durum HVETEmel, sukker, rapsolje, HVETEgluten, gjær, potetstivelse, potetflake, salt, semule, emulgator (E471, E481), Psylliumfrø, potetmel, tørket surdeig (HVETEMEL), tørrgjær, melbehandlingsmiddel (E300), smøraroma.

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei

Produktet kan inneholde spor av: Sesamfrø

Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 236 kJ/ 294 kcal
Fett 4,70 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,10 g
Karbohydrat 50,20 g
hvorav
- Sukkerarter 5,60 g
Kostfiber 2,90 g
Protein 11,00 g
Salt 1,37 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Finland
Varegruppe Frossent brød
Varenummer 938
EPD-nummer 4518361
GTIN 07056950109389
GTIN2
GTIN3 07056950209386
Opprettet dato 20.12.2016
Oppdatert dato 09.07.2020

Oppbevaring

Temperatur, min -24 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 270 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 90 dager
Lagringsgrad