Fiskeburger m/Tare og Ramsløk 120g

En velsmakende fiskeburger som inneholder 77% ren fisk, tilsatt tare og ramsløk. Burgeren har en deilig smak av fisk og hav, og er perfekt egnet som burger eller vanlig fiskekake!

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 4333
EPD-nummer: 5127527
GTIN: 07056950143338

PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS

VAREMERKE: SLÅTTO

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

187 produkter i databasen

Ingredienser

Fisk 79% (Hvitlaks, Alaska Pollock, Hyse), vann, sukkertare, tapiokastivelse, krydderblanding (løk, salt, rismel, rød og grønn paprika, krydderekstrakter, krydder, antiklumpemiddel (E551), dekstrose, naturlig aroma), potetstivelse, fløtepulver, rapsolje, salt, ramsløk, dekstrose, muskat. 

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Red circle
Ja
Egg
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 403 kJ/ 96 kcal
Fett 2,20 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,50 g
Karbohydrat 6,00 g
hvorav
- Sukkerarter 0,30 g
Protein 12,90 g
Salt 1,50 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 4333
EPD-nummer 5127527
GTIN 07056950143338
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 20.09.2018
Oppdatert dato 29.09.2023

Oppbevaring

Temperatur, min -24 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 90 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) 10 dager
Holdbarhet etter tining (fryste varer) 3 dager

Tilberedning

Varmebehandles Må gjennomvarmes før servering
Stekes Kan tilberedes på grill, i panne, i varmluft, convection-og highspeedovn.Tåler varmholding godt (for eksempel på buffet).