Glutenfri Pizzabunn Italiensk 26cm

2400,0 GRM

Glutenefri Italiensk pizzabunn kommer levert singelpakket og som frossen vare. Tas rett ut av fryseren, garneres (med glutenfritt garnityr) og stekes. Norskprodusert bunn av høy kvalitet – med en god smak og riktig konsistens og utseende.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 1331
EPD-nummer: 4613147
GTIN: 07056950113317

PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS

VAREMERKE: SLÅTTO

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

143 produkter i databasen

Ingredienser

Maisstivelse, fruktose, psyllium, inulin, guar, E464, olivenolje, salt, gjær

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 769 kJ/ 182 kcal
Fett 1,80 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,20 g
Karbohydrat 39,60 g
hvorav
- Sukkerarter 2,80 g
Kostfiber 3,10 g
Protein 0,10 g
Salt 2,00 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Frosne kombinasjonsmåltider
Varenummer 1331
EPD-nummer 4613147
GTIN 07056950113317
GTIN2
GTIN3 07056950213314
Opprettet dato 20.12.2016
Oppdatert dato 09.07.2020

Oppbevaring

Temperatur, min -24 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 270 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 90 dager
Lagringsgrad