Gyros Brød 21cm
3600,0 GRM
En safitg og smakfullt gresk gyrosbrød. Tines opp og varmes i ovn, brødvarmer eller toastgjern før servering. Tips: dusj brødet med litt vann eller en god olje (for eksempel vår Albasaus) før oppvarming.
Varenummer: 932 | EPD-nummer: 1632603 | GTIN: 05201155000104
Varenummer: 932
EPD-nummer: 1632603
GTIN: 05201155000104
PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: SLÅTTO
201 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEMEL, vann, gjær, salt, solsikkeolje, sorbic syre.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 103 kJ/ 262 kcal |
| Fett | 4,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,60 g |
| Karbohydrat | 46,50 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 2,70 g |
| Kostfiber | 2,90 g |
| Protein | 8,40 g |
| Salt | 0,80 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Hellas |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Frossen brøddeig |
| Varenummer | 932 |
| EPD-nummer | 1632603 |
| GTIN | 05201155000104 |
| GTIN2 | 15201155000101 |
| GTIN3 | 07056950029328 |
| Opprettet dato | 20.12.2016 |
| Oppdatert dato | 03.08.2020 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -24 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 365 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 121 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















