Gyros Brød 21cm

3600,0 GRM

En safitg og smakfullt gresk gyrosbrød. Tines opp og varmes i ovn, brødvarmer eller toastgjern før servering. Tips: dusj brødet med litt vann eller en god olje (for eksempel vår Albasaus) før oppvarming.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 932
EPD-nummer: 1632603
GTIN: 05201155000104

PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS

VAREMERKE: SLÅTTO

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

187 produkter i databasen

Ingredienser

HVETEMEL, vann, gjær, salt, solsikkeolje, sorbic syre.

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 103 kJ/ 262 kcal
Fett 4,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,60 g
Karbohydrat 46,50 g
hvorav
- Sukkerarter 2,70 g
Kostfiber 2,90 g
Protein 8,40 g
Salt 0,80 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Hellas
Opphavsland Norge
Varegruppe Frossen brøddeig
Varenummer 932
EPD-nummer 1632603
GTIN 05201155000104
GTIN2 15201155000101
GTIN3 07056950029328
Opprettet dato 20.12.2016
Oppdatert dato 03.08.2020

Oppbevaring

Temperatur, min -24 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 121 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt