Gyros Brød 21cm
3600,0 GRM
En safitg og smakfullt gresk gyrosbrød. Tines opp og varmes i ovn, brødvarmer eller toastgjern før servering. Tips: dusj brødet med litt vann eller en god olje (for eksempel vår Albasaus) før oppvarming.
Varenummer: 932 | EPD-nummer: 1632603 | GTIN: 05201155000104
Varenummer: 932
EPD-nummer: 1632603
GTIN: 05201155000104
PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: SLÅTTO
187 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEMEL, vann, gjær, salt, solsikkeolje, sorbic syre.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 103 kJ/ 262 kcal |
Fett | 4,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,60 g |
Karbohydrat | 46,50 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,70 g |
Kostfiber | 2,90 g |
Protein | 8,40 g |
Salt | 0,80 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Hellas |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frossen brøddeig |
Varenummer | 932 |
EPD-nummer | 1632603 |
GTIN | 05201155000104 |
GTIN2 | 15201155000101 |
GTIN3 | 07056950029328 |
Opprettet dato | 20.12.2016 |
Oppdatert dato | 03.08.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 121 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |