Hamburgerdressing, flaske

1000 GRM

En smakfull dressing med perfekt konsistens for bruk på hamburgere, til salater og i baguetter, toast etc. Leveres i praktisk 1 liters sprutflaske og 10,4 kg bombe. Obs, ikke glem å kjøpe vår "banan" til bombe.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 4135
EPD-nummer: 611467
GTIN: 07056950041351

PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS

VAREMERKE: SLÅTTO

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

163 produkter i databasen

Ingredienser

Rapsolje, vann, tomatpure, paprika, EGG eplomme, sukker, agurk, SENNEP sfrø, løkpulver, eddik, dill, sitronsaft, salt, sitronsyre og krydder. Konserveringsmiddel (E202,E211), stabilisator (E412,E415)

Allergener

Allergen
Egg
Red circle
Ja
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Red circle
Ja
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 838 kJ/ 446 kcal
Fett 46,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 2,00 g
Karbohydrat 5,00 g
hvorav
- Sukkerarter 4,00 g
Protein 2,00 g
Salt 0,20 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Salatdressing eller dip
Varenummer 4135
EPD-nummer 611467
GTIN 07056950041351
GTIN2 07056950141358
GTIN3 07056950641353
Opprettet dato 20.12.2016
Oppdatert dato 03.08.2020

Oppbevaring

Temperatur, min 2 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 180 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 60 dager
Lagringsgrad