Italiensk Pizza m/Saus og Ost Prebakt Ca 30cm

Forstekt Italiensk pizza med saus og ost. Flott basis for å kunne lage en variert pizzameny. Tines - toppes. stekes og serveres = enkelt og kjempegodt. 10stk i kart.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 1308
EPD-nummer: 5824008
GTIN: 07056950113089

PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS

VAREMERKE: SLÅTTO

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

189 produkter i databasen

Ingredienser

Bunn: HVETEMEL, vann, gjær, rapsolje, salt, emulgator (E472e), enzymer  (alfa amalyse), melbehandlingsmiddel (E300), Mozzarella (pasteurisert MELK, salt, løpe, konserveringsmiddel (E251), surhetsregulerende middel (E509), melkesyrekultur), potetmel (antiklumpemiddel, maks 5%)), konserveringsmiddel (E251), tomatsaus (tomater, tomatpure, krydder, basilikum)

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 877 kJ/ 208 kcal
Fett 6,40 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 3,00 g
Karbohydrat 26,20 g
hvorav
- Sukkerarter 2,60 g
Protein 10,90 g
Salt 1,60 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 1308
EPD-nummer 5824008
GTIN 07056950113089
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 01.02.2022
Oppdatert dato 01.02.2022

Oppbevaring

Temperatur, min -24 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 210 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 60 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt