Kjøttboller, løsfryst
5000 GRM
Kjøttboller med god kryddersmak, til bruk på pizza og til annen garnering. Løsfryst.
Varenummer: 138 | EPD-nummer: 608752 | GTIN: 07020915213022
Varenummer: 138
EPD-nummer: 608752
GTIN: 07020915213022

PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: SLÅTTO
181 produkter i databasen
Ingredienser
104g norsk storfekjøtt, vann, salt, stabilisator (fosfat) kydderblanding, HVITLØK, persille, paprika, tørrløk og antioksidant (natriumascorbat)
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Gluten |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Gluten |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 671 kJ/ 160 kcal |
Fett | 15,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 6,60 g |
Karbohydrat | 1,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,40 g |
Protein | 20,00 g |
Salt | 3,80 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 138 |
EPD-nummer | 608752 |
GTIN | 07020915213022 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 07056956061384 |
Opprettet dato | 20.12.2016 |
Oppdatert dato | 09.07.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 90 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |