Kokt Skinke, strimlet

1200,0 GRM

Strimlet, kokt skinke spesielt godt tilbpasset bruk på pizza. Passer også perfekt til pastaretter, salater, bakt potet, omeletter, i salatbarer mm. Kutt: 16 x 8 x 6mm

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 4500
EPD-nummer: 4083820
GTIN: 07056950045007

PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS

VAREMERKE: SLÅTTO

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

143 produkter i databasen

Ingredienser

Norsk svinekjøtt (73%), vann, potetmel, laktat, antioksidant (E300,E316,326), salt, dextrose, fortykningsmiddel (E407), stabilisator (E202,E331,E450,E451), konserveringsmiddel (E250)

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 411 kJ/ 98 kcal
Fett 3,20 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,14 g
Karbohydrat 3,50 g
hvorav
- Sukkerarter 0,50 g
Protein 13,80 g
Salt 3,00 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 4500
EPD-nummer 4083820
GTIN 07056950045007
GTIN2 07056950145004
GTIN3 07056950245001
Opprettet dato 20.12.2016
Oppdatert dato 09.07.2020

Oppbevaring

Temperatur, min 2 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 55 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 30 dager
Lagringsgrad