Pepperoni / Chorizo
500,0 GRM
Ferdig skivet, speket pølse – i riktig tykkelse for pizza. Sterk og god smak– en chorizotype med markant paprika og hvitløkspreg. Tips: Kan brukes som pizzagarnityr, som del av forrett, spekemat- tallerken/buffêt, tapas/koldtbord. Sprøstekes og brukes som fyll i baguette, på hamburger, i salat og i pastaretter.
Varenummer: 4504 | EPD-nummer: 4086542 | GTIN: 07056950045045
Varenummer: 4504
EPD-nummer: 4086542
GTIN: 07056950045045
PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: SLÅTTO
201 produkter i databasen
Ingredienser
Tørket, speket og røkt svinekjøtt, salt, paprika, hvitløk, fennikel, dekstrose, bestrålt krydder, konserveringsmiddel E250.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 545 kJ/ 373 kcal |
| Fett | 30,90 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 12,40 g |
| Karbohydrat | 1,50 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,10 g |
| Protein | 22,10 g |
| Salt | 3,90 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 4504 |
| EPD-nummer | 4086542 |
| GTIN | 07056950045045 |
| GTIN2 | 07056950145042 |
| GTIN3 | 07056950245049 |
| Opprettet dato | 20.12.2016 |
| Oppdatert dato | 09.07.2020 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 2 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 180 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















