Pepperoni / Chorizo

500,0 GRM

Ferdig skivet, speket pølse – i riktig tykkelse for pizza. Sterk og god smak– en chorizotype med markant paprika og hvitløkspreg. Tips: Kan brukes som pizzagarnityr, som del av forrett, spekemat- tallerken/buffêt, tapas/koldtbord. Sprøstekes og brukes som fyll i baguette, på hamburger, i salat og i pastaretter.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 4504
EPD-nummer: 4086542
GTIN: 07056950045045

PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS

VAREMERKE: SLÅTTO

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

163 produkter i databasen

Ingredienser

Tørket, speket og røkt svinekjøtt, salt, paprika, hvitløk, fennikel, dekstrose, bestrålt krydder, konserveringsmiddel E250.

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 545 kJ/ 373 kcal
Fett 30,90 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 12,40 g
Karbohydrat 1,50 g
hvorav
- Sukkerarter 0,10 g
Protein 22,10 g
Salt 3,90 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 4504
EPD-nummer 4086542
GTIN 07056950045045
GTIN2 07056950145042
GTIN3 07056950245049
Opprettet dato 20.12.2016
Oppdatert dato 09.07.2020

Oppbevaring

Temperatur, min 2 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 180 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad