Pepperoni Original, skivet
5000 GRM
Slåtto Pepperoni original er ferdig skivet og klar til bruk på pizza, baguetter, omeletter, pastaretter mm. Tips: prøv den sprøstekt i salat eller som garnityr på hamburger eller kyllingfilèt.
Varenummer: 3060 | EPD-nummer: 558486 | GTIN: 07020915216146
Varenummer: 3060
EPD-nummer: 558486
GTIN: 07020915216146
PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: SLÅTTO
201 produkter i databasen
Ingredienser
133g kjøttråstoff, svin, storfe, fett, krydder (hvitløk), salt, sukker, farge (karminer), konserveringsmiddel (natriumnitritt), startkultur, antioksidant (askorbinsyre), smaksforsterker (natriumglutamat)
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 729 kJ/ 413 kcal |
| Fett | 35,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 11,60 g |
| Karbohydrat | 2,90 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,10 g |
| Protein | 22,00 g |
| Salt | 4,20 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 3060 |
| EPD-nummer | 558486 |
| GTIN | 07020915216146 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | 07056950630609 |
| Opprettet dato | 20.12.2016 |
| Oppdatert dato | 09.07.2020 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 2 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 159 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 53 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















