Pepperoni Original, skivet
5000 GRM
Slåtto Pepperoni original er ferdig skivet og klar til bruk på pizza, baguetter, omeletter, pastaretter mm. Tips: prøv den sprøstekt i salat eller som garnityr på hamburger eller kyllingfilèt.
Varenummer: 3060 | EPD-nummer: 558486 | GTIN: 07020915216146
Varenummer: 3060
EPD-nummer: 558486
GTIN: 07020915216146
PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: SLÅTTO
187 produkter i databasen
Ingredienser
133g kjøttråstoff, svin, storfe, fett, krydder (hvitløk), salt, sukker, farge (karminer), konserveringsmiddel (natriumnitritt), startkultur, antioksidant (askorbinsyre), smaksforsterker (natriumglutamat)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 729 kJ/ 413 kcal |
Fett | 35,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 11,60 g |
Karbohydrat | 2,90 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,10 g |
Protein | 22,00 g |
Salt | 4,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 3060 |
EPD-nummer | 558486 |
GTIN | 07020915216146 |
GTIN2 | |
GTIN3 | 07056950630609 |
Opprettet dato | 20.12.2016 |
Oppdatert dato | 09.07.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 2 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 159 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 53 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |