Bildebeskrivelse

PIZZA H.GASTRO

3570,00 GRM

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 2590
EPD-nummer: 2110757
GTIN: 07056950025900

PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS

VAREMERKE: SLÅTTO

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

159 produkter i databasen

Ingredienser

HVETEMEL, vann, gjær, rapsolje, salt. Mozzarella (pasteurisert MELK, salt, løpe, konserveringsmiddel (E251), surhetsregulerende middel (E509), melkesyrekultur), potetmel (antiklumpemiddel, maks 5%)), konserveringsmiddel (E251), tomatsaus (tomater, tomatpure, krydder), Skinke (norsk svinekjøtt (73%), vann, potetmel, laktat, antioksidant (E300, E316,326), salt, dekstrose, fortykningsmiddel (E407), stabilisator (E202, E331, E450, E451),konserveringsmiddel (E250)). Toppet med purre og paprika

Allergener

Allergen
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Soya
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 725 kJ/ 173 kcal
Fett 4,20 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 1,30 g
Karbohydrat 24,20 g
hvorav
- Sukkerarter 2,30 g
Protein 9,20 g
Salt 1,20 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland
Varegruppe Frosne kombinasjonsmåltider
Varenummer 2590
EPD-nummer 2110757
GTIN 07056950025900
GTIN2 07056950125907
GTIN3 07056950225904
Opprettet dato 20.12.2016
Oppdatert dato 20.12.2016

Oppbevaring

Temperatur, min -24 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 300 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 100 dager
Lagringsgrad