Pizzakrydder, Slåtto
2000 GRM
Slåtto pizzakrydder kan strøs på pizzaen etter steking, men er også er viktig bestandel av en god pizzasaus. Bland i Slåtto Pizzasaus så får du en pizzasaus kundene kommer til å elske!
Varenummer: 12503 | EPD-nummer: 319202 | GTIN: 07056950125037
Varenummer: 12503
EPD-nummer: 319202
GTIN: 07056950125037

PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: SLÅTTO
189 produkter i databasen
Ingredienser
Fenikkel, sukker, løk, oregano, hvitløk, svart pepper,timian, merian
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Gluten |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Egg |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Nei |
Gluten |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 805 kJ/ 429 kcal |
Fett | 6,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,42 g |
Karbohydrat | 74,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 38,50 g |
Kostfiber | 19,50 g |
Protein | 9,30 g |
Salt | 0,14 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Spania |
Varegruppe | Krydderblanding |
Varenummer | 12503 |
EPD-nummer | 319202 |
GTIN | 07056950125037 |
GTIN2 | 07056956125031 |
GTIN3 | 07056956125031 |
Opprettet dato | 20.12.2016 |
Oppdatert dato | 15.10.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 1 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 1095 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 365 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |