Pizzakrydder, Slåtto

2000 GRM

Slåtto pizzakrydder kan strøs på pizzaen etter steking, men er også er viktig bestandel av en god pizzasaus. Bland i Slåtto Pizzasaus så får du en pizzasaus kundene kommer til å elske!

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 12503
EPD-nummer: 319202
GTIN: 07056950125037

PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS

VAREMERKE: SLÅTTO

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

187 produkter i databasen

Ingredienser

Fenikkel, sukker, løk, oregano, hvitløk, svart pepper,timian, merian

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 805 kJ/ 429 kcal
Fett 6,30 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,42 g
Karbohydrat 74,00 g
hvorav
- Sukkerarter 38,50 g
Kostfiber 19,50 g
Protein 9,30 g
Salt 0,14 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Sverige
Opphavsland Spania
Varegruppe Krydderblanding
Varenummer 12503
EPD-nummer 319202
GTIN 07056950125037
GTIN2 07056956125031
GTIN3 07056956125031
Opprettet dato 20.12.2016
Oppdatert dato 15.10.2024

Oppbevaring

Temperatur, min 1 grader (C)
Temperatur, max. 25 grader (C)
Holdbarhet, total 1095 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 365 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt