Pizzakrydder, Slåtto
2000 GRM
Slåtto pizzakrydder kan strøs på pizzaen etter steking, men er også er viktig bestandel av en god pizzasaus. Bland i Slåtto Pizzasaus så får du en pizzasaus kundene kommer til å elske!
Varenummer: 12503 | EPD-nummer: 319202 | GTIN: 07056950125037
Varenummer: 12503
EPD-nummer: 319202
GTIN: 07056950125037
PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: SLÅTTO
187 produkter i databasen
Ingredienser
Fenikkel, sukker, løk, oregano, hvitløk, svart pepper,timian, merian
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 805 kJ/ 429 kcal |
Fett | 6,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,42 g |
Karbohydrat | 74,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 38,50 g |
Kostfiber | 19,50 g |
Protein | 9,30 g |
Salt | 0,14 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Spania |
Varegruppe | Krydderblanding |
Varenummer | 12503 |
EPD-nummer | 319202 |
GTIN | 07056950125037 |
GTIN2 | 07056956125031 |
GTIN3 | 07056956125031 |
Opprettet dato | 20.12.2016 |
Oppdatert dato | 15.10.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 1 grader (C) |
Temperatur, max. | 25 grader (C) |
Holdbarhet, total | 1095 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 365 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |