Pizzabunn Prebakt u/saus 40cm

470,00 GRM

Luftigere, saftigere og bedre enn noen annen halvstekt pizzabunn vi kan levere - nærmere en restaurant kvalitet er det vanskelig å komme! Leveres uten saus. Garneres med saus, ost og annet garnityr – stekes i varmluft eller pizzaovn. Leveres i 30cm eller 40cm

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 2051
EPD-nummer: 1355585
GTIN: 07056950020516

PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS

VAREMERKE: SLÅTTO

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

143 produkter i databasen

Ingredienser

HVETEMEL, vann, gjær, rapsolje, salt, emulgator (E472e), enzymer (alfa amalyse), melbehandlingsmiddel (E300).

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Hvete
Red circle
Ja
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 108 kJ/ 256 kcal
Fett 4,30 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,40 g
Karbohydrat 47,10 g
hvorav
- Sukkerarter 1,12 g
Protein 8,75 g
Salt 1,33 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Frosne kombinasjonsmåltider
Varenummer 2051
EPD-nummer 1355585
GTIN 07056950020516
GTIN2 07056950120513
GTIN3 07056950220510
Opprettet dato 20.12.2016
Oppdatert dato 03.08.2020

Oppbevaring

Temperatur, min -24 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 210 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 70 dager
Lagringsgrad