Pizzamix, revet 2 x 2,5kg
2500,0 GRM
Pizzamix revet består av en blanding av Pizzatopping og Norvegia. Norvegia gir blandingen en god og tydelig ostesmak. Toppingen er fremstilt av skummet melk og vegetabilsk fett og har gode brunings-, trådtrekkings- og nedsmeltingsegenskaper.
Varenummer: 2704 | EPD-nummer: 1183557 | GTIN: 07038010027048
Varenummer: 2704
EPD-nummer: 1183557
GTIN: 07038010027048
PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: SLÅTTO
187 produkter i databasen
Ingredienser
Pasturisert MELK, vegetabilsk fett (shea og kokos),salt,løpe,surhetsregulerende middel(E508),farge(E160a) og konserveringsmiddel/E251).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 361 kJ/ 327 kcal |
Fett | 23,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 15,00 g |
Karbohydrat | 1,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,00 g |
Protein | 29,00 g |
Salt | 1,40 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Behandlet ost |
Varenummer | 2704 |
EPD-nummer | 1183557 |
GTIN | 07038010027048 |
GTIN2 | 07038010270413 |
GTIN3 | 07038011270412 |
Opprettet dato | 20.12.2016 |
Oppdatert dato | 03.08.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 2 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 57 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 30 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |