Pizzasaus, Slåtto
4150,00 GRM
Slåtto pizzasaus er selve smakshjertet i en god pizza. Enkel oppskrift på en perfekt pizzasaus: 1 bx Slåtto Pizzasaus (ca 4,2 kg) 100 g Slåtto Pizzakrydder 30 g hvitløkspulver 60 g malt hvit pepper/peppermix 8 - 10 ss farin Ca. 2 ltr vann
Varenummer: 140 | EPD-nummer: 682260 | GTIN: 07056950091400
Varenummer: 140
EPD-nummer: 682260
GTIN: 07056950091400
PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: SLÅTTO
187 produkter i databasen
Ingredienser
Tomater, salt (0,63g), sitronsyre
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 216 kJ/ 52 kcal |
Fett | 0,32 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,01 g |
Karbohydrat | 9,30 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 5,93 g |
Kostfiber | 1,00 g |
Protein | 1,40 g |
Salt | 0,25 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Portugal |
Opphavsland | Portugal |
Varegruppe | Tilsetningssaus |
Varenummer | 140 |
EPD-nummer | 682260 |
GTIN | 07056950091400 |
GTIN2 | 07056950001409 |
GTIN3 | 07056950021407 |
Opprettet dato | 20.12.2016 |
Oppdatert dato | 03.08.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 1 grader (C) |
Temperatur, max. | 18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 729 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 243 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |