Pizzasaus, Slåtto

4150,00 GRM

Slåtto pizzasaus er selve smakshjertet i en god pizza. Enkel oppskrift på en perfekt pizzasaus: 1 bx Slåtto Pizzasaus (ca 4,2 kg) 100 g Slåtto Pizzakrydder 30 g hvitløkspulver 60 g malt hvit pepper/peppermix 8 - 10 ss farin Ca. 2 ltr vann

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 140
EPD-nummer: 682260
GTIN: 07056950091400

PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS

VAREMERKE: SLÅTTO

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

187 produkter i databasen

Ingredienser

Tomater, salt (0,63g), sitronsyre

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 216 kJ/ 52 kcal
Fett 0,32 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,01 g
Karbohydrat 9,30 g
hvorav
- Sukkerarter 5,93 g
Kostfiber 1,00 g
Protein 1,40 g
Salt 0,25 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Portugal
Opphavsland Portugal
Varegruppe Tilsetningssaus
Varenummer 140
EPD-nummer 682260
GTIN 07056950091400
GTIN2 07056950001409
GTIN3 07056950021407
Opprettet dato 20.12.2016
Oppdatert dato 03.08.2020

Oppbevaring

Temperatur, min 1 grader (C)
Temperatur, max. 18 grader (C)
Holdbarhet, total 729 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 243 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt