Pizzatopping 2 x 2,5kg

2500,0 GRM

Slåtto Pizzatopping er en revet blanding basert på hvitost og vegetabilsk olje (rapsolje). Pizzatoppingen har en god ostesmak pg produktet har gode nedsmeltings og brunings egenskaper. Velegnet til pizza og annen gratinering.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 2707
EPD-nummer: 4362109
GTIN: 07056950027072

PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS

VAREMERKE: SLÅTTO

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

187 produkter i databasen

Ingredienser

Hvit OST, vann, vegetabilsk fett (raps), ost earoma, smeltesalt (natriumsitrat), MELK eprotein, salt, skummet MELK pulver, stabilisator (karragenan, hydroksypropylmetylcellulose og pektin), surhetsregulerende middel (sitronsyre), farge (ß-apo-8`-karotenal og ß-karoten) og maltodekstrin

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 157 kJ/ 278 kcal
Fett 20,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 8,30 g
- Enumettede fettsyrer 7,00 g
hvorav
- Flerumettede fettsyrer 2,30 g
Karbohydrat 0,50 g
hvorav
- Sukkerarter 0,50 g
Protein 24,00 g
Salt 2,30 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Behandlet ost
Varenummer 2707
EPD-nummer 4362109
GTIN 07056950027072
GTIN2 07056950127079
GTIN3 07056950227076
Opprettet dato 20.12.2016
Oppdatert dato 03.08.2020

Oppbevaring

Temperatur, min 2 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 57 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 30 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt