Pizzabunn Prebakt m/saus 30cm
360,00 GRM
Luftigere, saftigere og bedre enn noen annen halvstekt pizzabunn vi kan levere - nærmere en restaurant kvalitet er det vanskelig å komme! Leveres uten saus. Garneres med ost og annet garnityr – stekes i varmluft eller pizzaovn. Leveres i 30 cm eller 40 cm.
Varenummer: 2040 | EPD-nummer: 1355569 | GTIN: 07056950020400
Varenummer: 2040
EPD-nummer: 1355569
GTIN: 07056950020400
PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: SLÅTTO
188 produkter i databasen
Ingredienser
Bunn: HVETEMEL, vann, gjær, rapsolje, salt, emulgator (E472e), enzymer (alfa amalyse), melbehandlingsmiddel (E300). tomatsaus (tomater, tomatpure, krydder)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Lupin | ||
Bløtdyr | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Soya | ||
Skalldyr | ||
Sesamfrø | ||
Sennep | ||
Selleri | ||
Peanøtter | ||
Nøtter | ||
Melk | ||
Gluten
Hvete |
||
Fisk | ||
Egg |
Allergen | ||
---|---|---|
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Soya | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Sennep | Nei | |
Selleri | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Melk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 873 kJ/ 208 kcal |
Fett | 3,41 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,35 g |
Karbohydrat | 36,80 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,13 g |
Protein | 7,12 g |
Salt | 1,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Frosne kombinasjonsmåltider |
Varenummer | 2040 |
EPD-nummer | 1355569 |
GTIN | 07056950020400 |
GTIN2 | 07056950120407 |
GTIN3 | 07056950220404 |
Opprettet dato | 20.12.2016 |
Oppdatert dato | 03.08.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 210 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 70 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |