Mozzarella, revet 2 x 2,5kg

2500,0 GRM

Revet norskprodusert mozzarella. Den ultimate pizzaosten alle de gode egenskapene som kreves: Mild og god smak som harmonerer godt med øvrig pizzagarnityr. God bruning og delikat farge etter steking. Optimale trådegenskaper. Tips: kan også brukes til pastaretter, ostesmørbrød, og annen gratinering.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 2705
EPD-nummer: 4262663
GTIN: 07056950027058

PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS

VAREMERKE: SLÅTTO

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

143 produkter i databasen

Ingredienser

MELK, salt, løpe, konserveringsmiddel (E251), surhetsregulerende middel (E509), syrekultur

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 297 kJ/ 310 kcal
Fett 22,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 14,00 g
Karbohydrat 5,00 g
hvorav
- Sukkerarter 1,00 g
Protein 24,00 g
Salt 1,80 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Behandlet ost
Varenummer 2705
EPD-nummer 4262663
GTIN 07056950027058
GTIN2 07056950127055
GTIN3 07056950227052
Opprettet dato 20.12.2016
Oppdatert dato 03.08.2020

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 90 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 30 dager
Lagringsgrad