Mozzarella, revet 2 x 2,5kg
2500,0 GRM
Revet norskprodusert mozzarella. Den ultimate pizzaosten alle de gode egenskapene som kreves: Mild og god smak som harmonerer godt med øvrig pizzagarnityr. God bruning og delikat farge etter steking. Optimale trådegenskaper. Tips: kan også brukes til pastaretter, ostesmørbrød, og annen gratinering.
Varenummer: 2705 | EPD-nummer: 4262663 | GTIN: 07056950027058
Varenummer: 2705
EPD-nummer: 4262663
GTIN: 07056950027058
PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: SLÅTTO
188 produkter i databasen
Ingredienser
Pasteurisert MELK, syrekultur, potetmel (1,5%), salt, mikrobiell løpe.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 320 kJ/ 316 kcal |
Fett | 23,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 15,00 g |
Karbohydrat | 1,80 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,60 g |
Protein | 27,00 g |
Salt | 1,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Behandlet ost |
Varenummer | 2705 |
EPD-nummer | 4262663 |
GTIN | 07056950027058 |
GTIN2 | 07056950127055 |
GTIN3 | 07056950227052 |
Opprettet dato | 20.12.2016 |
Oppdatert dato | 12.02.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 90 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 30 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |