Salsasaus

2400,0 GRM

Laget av hovedsakelig tomater, jalapeno, løk og paprika. Den er krydret med koriander, spisskummin og cayennepepper og balansert med sukker, salt og eddik. Styrkegrad ligger på medium til mild.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 350
EPD-nummer: 4364170
GTIN: 07056950103509

PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS

VAREMERKE: SLÅTTO

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

163 produkter i databasen

Ingredienser

Tomater, tomatjuice, vann, paprika, løk, sukker, salt, jalapeno, jalapenolake, eddik, koreander, konserveringsmiddel E202, E211, spisskummin, cayennepepper, surhetsregulerende middel E330, E509, E260.

Allergener

Allergen
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Gluten
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 155 kJ/ 37 kcal
Fett 0,30 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,07 g
Karbohydrat 7,20 g
hvorav
- Sukkerarter 4,50 g
Kostfiber 1,50 g
Protein 1,30 g
Salt 0,90 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe Salatdressing eller dip
Varenummer 350
EPD-nummer 4364170
GTIN 07056950103509
GTIN2
GTIN3 07056950203506
Opprettet dato 20.12.2016
Oppdatert dato 03.08.2020

Oppbevaring

Temperatur, min 2 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 154 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 52 dager
Lagringsgrad