Hamburger "Homestyle" 170 gram

Slåtto Hamburger “Homestyle” er en rustikk hamburger som tilfredstiller alle krav som stilles til en skikkelig kvalitetsburger i dagens kresne marked - både med tanke på saftighet, smak og konsistens. Stek den som den er, eller form den slik du ønsker. Slåtto Hamburger “Homestyle” gir deg muligheten til å servere “restaurantburger” fra et hvilket som helst kjøkken!

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 272
EPD-nummer: 5463278
GTIN: 07056950102724

PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS

VAREMERKE: SLÅTTO

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

143 produkter i databasen

Ingredienser

storfekjøtt (91%), vann, vegetabilsk fiber (potet, bambus), salt, krydder

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 987 kJ/ 236 kcal
Fett 19,30 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 8,60 g
Karbohydrat 0,30 g
hvorav
- Sukkerarter 0,00 g
Protein 15,80 g
Salt 1,10 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Norge
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 272
EPD-nummer 5463278
GTIN 07056950102724
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 20.02.2020
Oppdatert dato 09.07.2020

Oppbevaring

Temperatur, min -24 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 270 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 90 dager
Lagringsgrad

Tilberedning

Stekes Stekes på 2-2-1-1-metoden:
Stekes Stekes på 2-2-1-1-metoden:
Stekes Stekes på 2-2-1-1-metoden: 2 minutter, snu, 2 minutter, snu, 1 minutt, snu, 1 minutt