Laktosefri

Tapas Allioli (aioli) 1kg

En spansk aioli med unik og ekte smak, laget på skikkelig vis med olje og hvitløk, egg og krydder. Slåtto Tapas Allioli er selvskreven på tapasbordet og gir en ekstra spiss på alt fra skalldyr til biff og pommes frites.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 470
EPD-nummer: 5406954
GTIN: 07393647452121

PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS

VAREMERKE: SLÅTTO

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

163 produkter i databasen

Ingredienser

Rapsolja/rapsolje, vatten, vitlök/hvitlök, äggula/ EGGEPLOMME, citronjuicekoncentrat, senap/sennep (vann, senapsfrö/ SENNEPSFRØ, sukker, ättiksprit (eddik, salt, peppar), vinäger/vineddik, salt, gurkmeja, socker/sukker, ättika/eddik, stabiliseringsmedel (E412, E415), surhetsreglerandemedel (E330), konserveringsmedel

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Red circle
Ja
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Red circle
Ja
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 2 373 kJ/ 567 kcal
Fett 61,80 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 4,20 g
Karbohydrat 4,30 g
hvorav
- Sukkerarter 0,90 g
Protein 0,80 g
Salt 1,50 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Spania
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 470
EPD-nummer 5406954
GTIN 07393647452121
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 20.02.2020
Oppdatert dato 09.07.2020

Oppbevaring

Temperatur, min 2 grader (C)
Temperatur, max. 4 grader (C)
Holdbarhet, total 84 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 30 dager
Lagringsgrad