Vegan

Surdeigsbrød Lyst, Rundt/Skåret 82g

Lyst forbakt surdeigsbrød bakt på surdeig av hvete for maksimal smak og aroma. Et lett, smakfullt og delikat brød med mange bruksområder. Fungerer veldig godt til hamburger og er perfekt som «rundstykke» til påsmurt eller som tilbehør til supper, gryteretter etc.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 980
EPD-nummer: 5124896
GTIN: 07056950109808

PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS

VAREMERKE: SLÅTTO

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

157 produkter i databasen

Ingredienser

Hvetemel, vann, 4,5% surdeig (hvetemel, vann, surdeigskultur), fullkornshvetemel, tørrgjær, salt tilsatt jod, sukker, vegetabilsk fett og olje (seg. Palme, raps), byggmeltmel, bygmaltekstrakt, melbehandlingsmiddel (E300). 

Allergener

Allergen
Gluten
Hvete, Bygg
Red circle
Ja
Skalldyr
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 106 kJ/ 261 kcal
Fett 1,70 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,50 g
Karbohydrat 51,00 g
hvorav
- Sukkerarter 2,60 g
Protein 9,40 g
Salt 1,20 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Danmark
Opphavsland Norge
Varegruppe
Varenummer 980
EPD-nummer 5124896
GTIN 07056950109808
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 20.09.2018
Oppdatert dato 20.09.2018

Oppbevaring

Temperatur, min -24 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 365 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken Ikke oppgitt
Lagringsgrad

Tilberedning

Stekes Kan brukes direkte etter opptining - som tin og servêr. Ønskes det sprø skorpe og et lunt/varmt/karamellisert brød anbefales 2-3 minutter i ovn ved 180 °c, eller 1-2 min i toastjerneller brødvarmer.