Surdeigsbrød Lyst, Rundt/Skåret 82g
Lyst forbakt surdeigsbrød bakt på surdeig av hvete for maksimal smak og aroma. Et lett, smakfullt og delikat brød med mange bruksområder. Fungerer veldig godt til hamburger og er perfekt som «rundstykke» til påsmurt eller som tilbehør til supper, gryteretter etc.
Varenummer: 980 | EPD-nummer: 5124896 | GTIN: 07056950109808
Varenummer: 980
EPD-nummer: 5124896
GTIN: 07056950109808
PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: SLÅTTO
187 produkter i databasen
Ingredienser
Hvetemel, vann, 4,5% surdeig (hvetemel, vann, surdeigskultur), fullkornshvetemel, tørrgjær, salt tilsatt jod, sukker, vegetabilsk fett og olje (seg. Palme, raps), byggmeltmel, bygmaltekstrakt, melbehandlingsmiddel (E300).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete, Bygg |
||
Skalldyr | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Melk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Nøtter | ||
Sesamfrø | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete, Bygg |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Melk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 106 kJ/ 261 kcal |
Fett | 1,70 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,50 g |
Karbohydrat | 51,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,60 g |
Protein | 9,40 g |
Salt | 1,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Danmark |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 980 |
EPD-nummer | 5124896 |
GTIN | 07056950109808 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 20.09.2018 |
Oppdatert dato | 09.07.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | Ikke oppgitt |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Kan brukes direkte etter opptining - som tin og servêr. Ønskes det sprø skorpe og et lunt/varmt/karamellisert brød anbefales 2-3 minutter i ovn ved 180 °c, eller 1-2 min i toastjerneller brødvarmer. |