Tokyo Teriyaki Saus
2500,0 GRM
Uunnværlig saus for alle teriyakielskere. En søt soyabasert saus med dragning mot sesam. Utmerket til å pensle på kjøtt før og under steking.
Varenummer: 429 | EPD-nummer: 113845 | GTIN: 07392555711504
Varenummer: 429
EPD-nummer: 113845
GTIN: 07392555711504
PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: HOT SPOT
4 produkter i databasen
Ingredienser
Soyasaus (SOYABØNNER, HVETEMEL, vann, salt), sukker, sirup, vann, ingefær, eplejuice, ris vin, modifisert maisstivelse, eddik, SESAMOLJE, hvitløk, ingefær, løk, syre (E330), stabilisator (E415), konserveringsmiddel (E202, E211)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Ja | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 800 kJ/ 191 kcal |
Fett | 0,80 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 40,60 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 32,60 g |
Protein | 0,10 g |
Salt | 4,40 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Sverige |
Varegruppe | Tilsetningssaus |
Varenummer | 429 |
EPD-nummer | 113845 |
GTIN | 07392555711504 |
GTIN2 | 07392555000073 |
GTIN3 | 07056950064299 |
Opprettet dato | 20.12.2016 |
Oppdatert dato | 03.08.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 2 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 123 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |