Nyhet

Agurk Syltet 3kg

Crispy, salt og syrlig. Libanesisk syltet agurk som skiller seg smaksmessig fra vanlig agurk som som ofte er ganske søt. Den passar utmerket som tillbehør till kjøtt, grillet kylling samt farseretter. Den er til og med et stående innslag på mezebordet. Bruk hummus som dip eller nyt til falafel.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 497
EPD-nummer: 6490403
GTIN: 17331217014697

PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS

VAREMERKE: SLÅTTO

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

187 produkter i databasen

Ingredienser

Agurk, vann, vineddik, salt, pepperfrukt, hvitløk

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Green circle
Nei
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Green circle
Nei
Nøtter
Green circle
Nei
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 75 kJ/ 18 kcal
Fett 0,00 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 0,00 g
Karbohydrat 3,60 g
hvorav
- Sukkerarter 3,60 g
Protein 0,00 g
Salt 2,30 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland
Opphavsland Libanon
Varegruppe
Varenummer 497
EPD-nummer 6490403
GTIN 17331217014697
GTIN2
GTIN3
Opprettet dato 12.09.2024
Oppdatert dato 01.11.2024

Oppbevaring

Temperatur, min 0 grader (C)
Temperatur, max. 24 grader (C)
Holdbarhet, total 720 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 240 dager
Lagringsgrad
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) Ikke oppgitt
Holdbarhet etter tining (fryste varer) Ikke oppgitt