Bacon, stekt / ternet 6 x 1kg
1200,0 GRM
Ferdig stekt og ternet bacon. Veldig lett å håndtere og posjonere. Passer spesielt godt til pizza, omeletter, pastaretter, baguetter, salater lutefisk mm. Tips: kan serveres kaldt, eller gis en let oppvarming før servering.
Varenummer: 4313 | EPD-nummer: 5931480 | GTIN: 07056950145202
Varenummer: 4313
EPD-nummer: 5931480
GTIN: 07056950145202
PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: SLÅTTO
187 produkter i databasen
Ingredienser
Sideflesk av norsk svin, vann, salt, stabilisator E451, røykaroma, maltodekstrin, surhetsregulerende middel E331, antioksidant E301, konserveringsmiddel E250. Stekt i rapsolje.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 410 kJ/ 340 kcal |
Fett | 32,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 12,00 g |
Karbohydrat | 1,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 13,50 g |
Salt | 1,70 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 4313 |
EPD-nummer | 5931480 |
GTIN | 07056950145202 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 20.12.2016 |
Oppdatert dato | 03.02.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 180 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 60 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |