Cornichons Syltet Hel Agurk 680g
Cornichons /syltet hel agurk med rød paprika og sterk pepperoni (pepperfrukt). Brukes i Meze, til hamburger og som tilbehør til både kalde og varme retter
Varenummer: 441 | EPD-nummer: 6054910 | GTIN: 17331217010538
Varenummer: 441
EPD-nummer: 6054910
GTIN: 17331217010538
PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: SLÅTTO
187 produkter i databasen
Ingredienser
Cornichons (56%), vann, eddik (7%), salt, rød paprika (1,1%), sterk peperoni (0,44%), hvitløk, naturlig hvitløksaroma.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 46 kJ/ 11 kcal |
Fett | 0,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,00 g |
Karbohydrat | 2,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,00 g |
Protein | 1,00 g |
Salt | 3,50 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Tyrkia |
Opphavsland | Tyrkia |
Varegruppe | |
Varenummer | 441 |
EPD-nummer | 6054910 |
GTIN | 17331217010538 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 02.09.2022 |
Oppdatert dato | 02.09.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 1 grader (C) |
Temperatur, max. | 24 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 100 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |