Elgkarbonader ca 100gr, stekt/ fryst 2x2,4kg
70% kjøtt hvorav halvparten er elgkjøtt. Allergenfritt
Varenummer: 5012 | EPD-nummer: 5972476 | GTIN: 07056950150121
Varenummer: 5012
EPD-nummer: 5972476
GTIN: 07056950150121
PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: SLÅTTO
187 produkter i databasen
Ingredienser
Elgkjøtt (35%), storfekjøtt (35%), vann, potetstivelse, salt, krydder (løk, hvit pepper, muskat, ingefær, allehånde,einebær, karve) vegetabilsk fiber (potet, bambus), konserveringsmiddel (E262), sukker, gjærekstrakt, stabilisator (E450, E451)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 987 kJ/ 236 kcal |
Fett | 15,40 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 6,80 g |
Karbohydrat | 7,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,50 g |
Protein | 16,40 g |
Salt | 1,65 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 5012 |
EPD-nummer | 5972476 |
GTIN | 07056950150121 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 01.02.2022 |
Oppdatert dato | 15.02.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 80 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |