Grovbrød Glutenfritt Oppskåret 6 x 500gr
Et saftig og godt grovt brød med linfrø og solsikkefrø. Brødet er ferdig kuttet i skiver som passer perfekt til matpakke, brød buffet og toast
Varenummer: 962 | EPD-nummer: 6404503 | GTIN: 07056950019626
Varenummer: 962
EPD-nummer: 6404503
GTIN: 07056950019626
PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: SLÅTTO
188 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, maisstivelse, linfrø, solsikkekjerner, SOYA PROTEIN KONSENTRAT, fortykningsmiddel (E 412, E 415, E 464), rismel (2,2%), sukker, vegetabilsk olje, gjær, psyllium, surdeig, salt, dekstrose, gjærekstrakt, karamell, linser, maltodekstrin, saltvann, sikorirotfiber (inulin), surhetsregulerende middel (E 262), enzym
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Ja | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 974 kJ/ 232 kcal |
Fett | 8,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,70 g |
Karbohydrat | 31,20 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,90 g |
Protein | 5,70 g |
Salt | 1,30 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 962 |
EPD-nummer | 6404503 |
GTIN | 07056950019626 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 13.09.2024 |
Oppdatert dato | 10.12.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 90 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 4 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 5 dager |