Hamburgeremne Halal 80g.
Et burgeremne for den som liker å forme burgeren selv og sette sitt eget preg på det som serveres. Emnet er utviklet spesielt for bruk til smashburger; – en tilberednings og serveringsmåte som stadig brer om seg i Norge.
Varenummer: 3068 | EPD-nummer: 6495493 | GTIN: 07056950130680
Varenummer: 3068
EPD-nummer: 6495493
GTIN: 07056950130680
PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: SLÅTTO
188 produkter i databasen
Ingredienser
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Bløtdyr | ||
Lupin | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Sesamfrø | ||
Sennep | ||
Selleri | ||
Nøtter | ||
Melk | ||
Soya | ||
Peanøtter | ||
Fisk | ||
Egg | ||
Skalldyr | ||
Gluten |
Allergen | ||
---|---|---|
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Sennep | Nei | |
Selleri | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Melk | Nei | |
Soya | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Fisk | Nei | |
Egg | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Gluten | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 983 kJ/ 235 kcal |
Fett | 19,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 8,60 g |
Karbohydrat | 0,35 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,03 g |
Protein | 16,00 g |
Salt | 1,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 3068 |
EPD-nummer | 6495493 |
GTIN | 07056950130680 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 12.09.2024 |
Oppdatert dato | 26.11.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 90 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |