Indian Curry Sambal
Indisk Curry Sambal er full av smak av spisskummen, koriander, ingefær, hvitløk og alle krydder som vi forbinder med India. Mariner kylling eller tigerreker i denne krydrede pastaen eller varme med kokosmelk og server som en deilig karrisaus.
Varenummer: 4159 | EPD-nummer: 6050785 | GTIN: 17394345118743
Varenummer: 4159
EPD-nummer: 6050785
GTIN: 17394345118743
PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: SLÅTTO
187 produkter i databasen
Ingredienser
Vann, løk, paprika, tomatpuré, røde bønner, sukker, rapsolje, salt, hvitløk, rosiner, chili pepper, ingefær, koriander, svart pepper, spisskummen, eddik, maisstivelse, gurkemeie, tamarind, fennikel, nellik, SENNEPSFRØ, smaksforsterker (E621), surhetsregulator (E330), konserveringsmiddel (E202, E211)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Ja | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 254 kJ/ 61 kcal |
Fett | 2,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,20 g |
Karbohydrat | 8,90 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 5,00 g |
Protein | 1,20 g |
Salt | 3,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Sverige |
Opphavsland | Sverige |
Varegruppe | |
Varenummer | 4159 |
EPD-nummer | 6050785 |
GTIN | 17394345118743 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 01.09.2022 |
Oppdatert dato | 01.09.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 2 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 720 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 180 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |