Italiensk Deigemne Rå 220gr
Norskprodusert rått, frossent deig-emne bakt etter italienske grunnprinsipper. Her er grunnarbeidet i form av blanding, elting, porsjonering og forming av selve deigemnet allerede gjort. Et unikt produkt for deg som ønsker å ha kontroll på form (tykkelse og diameter), men som ikke har anledning til å ta hånd om hele bakeprosessen selv. Sikrer likest mulig resultat – hver gang
Varenummer: 1301 | EPD-nummer: 5810692 | GTIN: 07056950313014
Varenummer: 1301
EPD-nummer: 5810692
GTIN: 07056950313014
PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: SLÅTTO
201 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEMEL, vann, vegetabilsk olje (soyaolje), stabilisator (E421) salt
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
|
Gluten
Hvete |
|
Ja |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 937 kJ/ 200 kcal |
| Fett | 2,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,00 g |
| Karbohydrat | 39,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,60 g |
| Protein | 6,00 g |
| Salt | 1,00 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 1301 |
| EPD-nummer | 5810692 |
| GTIN | 07056950313014 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 23.08.2021 |
| Oppdatert dato | 18.09.2024 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -24 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 185 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Stekes | Her er grunnarbeidet i form av blanding, elting, porsjonering og forming av selve deigemnet allerede gjort. Bunnen må heves minimum 2 døgn på kjøl før bruk. Maksimum 3 døgn. Tas ut i romtemperatur en time før bruk. Stekes i steinovn 300grader i ca 3-4 minutter |

















