Kokt Skinke, skivet (miniskinke)
500,0 GRM
Skikkelig kokt skinke delt i små, delikate skiver. Tips: De små skivene dekker godt på pizza, gir et fint visuelt inntrykk og gjør det enkelt å porsjonere. Passer perfekt til pizza, omeletter, salater, baguetter mm.
Varenummer: 4501 | EPD-nummer: 4083929 | GTIN: 07056950045014
Varenummer: 4501
EPD-nummer: 4083929
GTIN: 07056950045014
PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: SLÅTTO
187 produkter i databasen
Ingredienser
Norsk svinekjøtt (73%), vann, potetmel, laktat, antioksidant (E300,E316,326), salt, dextrose, fortykningsmiddel (E407), stabilisator (E202,E331,E450,E451), konserveringsmiddel (E250)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 411 kJ/ 98 kcal |
Fett | 3,20 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,14 g |
Karbohydrat | 3,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,30 g |
Protein | 17,80 g |
Salt | 3,00 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 4501 |
EPD-nummer | 4083929 |
GTIN | 07056950045014 |
GTIN2 | 07056950145011 |
GTIN3 | 07056950245018 |
Opprettet dato | 20.12.2016 |
Oppdatert dato | 09.07.2020 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 2 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 55 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 30 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |