Kyllingkjøtt, Strimlet, Marinert 2x2,5kg Slåtto
Strimlet marinert kyllingkjøtt – vår utgave av en velkjent klassiker som er manges favoritt til både «snadder-retter», pizza, baguetter mm. Ny praktisk storforbrukerpakning på 2X2,5 kg, i tillegg til 1,2kg.
Varenummer: 4328 | EPD-nummer: 5933767 | GTIN: 07056950143284
Varenummer: 4328
EPD-nummer: 5933767
GTIN: 07056950143284
PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: SLÅTTO
187 produkter i databasen
Ingredienser
kyllingkjøtt (77%), vann, rapsolje, krydder (pepper, salt, dextrose, surhetsregulerende middel(E331), chilipepper, cayennepepper, farge-ekstrakt (paprika), hvitløk, gjærekstrakt, modifisert stivelse (potet), stabilisator (E331,E262,E500)
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 698 kJ/ 167 kcal |
Fett | 10,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 1,50 g |
Karbohydrat | 2,40 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 1,70 g |
Protein | 16,30 g |
Salt | 1,92 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 4328 |
EPD-nummer | 5933767 |
GTIN | 07056950143284 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 01.02.2022 |
Oppdatert dato | 01.02.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 120 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |