Pizzabunn 15cm Prebakt m/Saus 20stk Frossen
Et nytt produkt i serien “Slåtto prebakte bunner”. Denne gangen et singlepakket posjonsprodukt som fungerer like fint som snack, og pausemat som på en kantine eller på barnemenyen. Tin, garnêr og stek! Stort enklere kan det ikke gjøres !
Varenummer: 1123 | EPD-nummer: 5933742 | GTIN: 07056950111238
Varenummer: 1123
EPD-nummer: 5933742
GTIN: 07056950111238
PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: SLÅTTO
188 produkter i databasen
Ingredienser
HVETEMEL, vann, Tomatsaus (tomater, tomatpure, krydder).gjær, rapsolje, salt, emulgator (E472e),enzymer (alfa amalyse),melbehandlingsmiddel (E300)).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten
Hvete |
||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten
Hvete |
Ja | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 903 kJ/ 213 kcal |
Fett | 2,44 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,30 g |
Karbohydrat | 38,70 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 2,76 g |
Protein | 8,12 g |
Salt | 1,05 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 1123 |
EPD-nummer | 5933742 |
GTIN | 07056950111238 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 01.02.2022 |
Oppdatert dato | 01.02.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 210 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 60 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |