Pizzasaus, Slåtto
4150,00 GRM
Slåtto pizzasaus er selve smakshjertet i en god pizza. Enkel oppskrift på en perfekt pizzasaus: 1 bx Slåtto Pizzasaus (ca 4,2 kg) 100 g Slåtto Pizzakrydder 30 g hvitløkspulver 60 g malt hvit pepper/peppermix 8 - 10 ss farin Ca. 2 ltr vann
Varenummer: 140 | EPD-nummer: 682260 | GTIN: 07056950091400
Varenummer: 140
EPD-nummer: 682260
GTIN: 07056950091400
PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: SLÅTTO
201 produkter i databasen
Ingredienser
Tomater, salt (0,63g), sitronsyre
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 216 kJ/ 52 kcal |
| Fett | 0,32 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,01 g |
| Karbohydrat | 9,30 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 5,93 g |
| Kostfiber | 1,00 g |
| Protein | 1,40 g |
| Salt | 0,25 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Portugal |
| Opphavsland | Portugal |
| Varegruppe | Tilsetningssaus |
| Varenummer | 140 |
| EPD-nummer | 682260 |
| GTIN | 07056950091400 |
| GTIN2 | 07056950001409 |
| GTIN3 | 07056950021407 |
| Opprettet dato | 20.12.2016 |
| Oppdatert dato | 03.08.2020 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 1 grader (C) |
| Temperatur, max. | 18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 729 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 243 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















