Pommes Frites Riflet 10x10mm
Pommes frites riflet er framstilt av poteter med høy kvalitet. Potetene blir vasket, skrelt og rettkuttet/riflekuttet i staver på 10x10 mm. Kuttet på 10x10mm er valgt for å gi den beste kombinasjonen av sprøhet, smak av potet ogriktig konsistens. Både riflet- og rettkutt er klassiske varianter som passer perfekt til ethvert hamburgermåltid
Varenummer: 5301 | EPD-nummer: 6361513 | GTIN: 07056950053019
Varenummer: 5301
EPD-nummer: 6361513
GTIN: 07056950053019
PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: SLÅTTO
201 produkter i databasen
Ingredienser
Potet 95 %, rapsolje, stabilisator (E 450), dekstrose (mais).
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 750 kJ/ 180 kcal |
| Fett | 5,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,40 g |
| Karbohydrat | 29,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,60 g |
| Protein | 3,50 g |
| Salt | 0,20 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 5301 |
| EPD-nummer | 6361513 |
| GTIN | 07056950053019 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 26.01.2024 |
| Oppdatert dato | 26.01.2024 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -30 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 540 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 150 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















