Hamburger "Homestyle" 170 gram
Slåtto Hamburger “Homestyle” er en rustikk hamburger som tilfredstiller alle krav som stilles til en skikkelig kvalitetsburger i dagens kresne marked - både med tanke på saftighet, smak og konsistens. Stek den som den er, eller form den slik du ønsker. Slåtto Hamburger “Homestyle” gir deg muligheten til å servere “restaurantburger” fra et hvilket som helst kjøkken!
Varenummer: 272 | EPD-nummer: 5463278 | GTIN: 07056950102724
Varenummer: 272
EPD-nummer: 5463278
GTIN: 07056950102724
PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: SLÅTTO
187 produkter i databasen
Ingredienser
storfekjøtt (91%), vann, vegetabilsk fiber (bambus, potet), salt, svart pepper, naturlig aroma
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 983 kJ/ 235 kcal |
Fett | 19,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 8,50 g |
Karbohydrat | 0,35 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,03 g |
Protein | 16,00 g |
Salt | 1,10 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 272 |
EPD-nummer | 5463278 |
GTIN | 07056950102724 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 20.02.2020 |
Oppdatert dato | 14.11.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 90 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
Stekes | Stekes på 2-2-1-1-metoden: |
Stekes | Stekes på 2-2-1-1-metoden: |
Stekes | Stekes på 2-2-1-1-metoden: 2 minutter, snu, 2 minutter, snu, 1 minutt, snu, 1 minutt |