Hamburger "Homestyle" 170 gram
Slåtto Hamburger “Homestyle” er en rustikk hamburger som tilfredstiller alle krav som stilles til en skikkelig kvalitetsburger i dagens kresne marked - både med tanke på saftighet, smak og konsistens. Stek den som den er, eller form den slik du ønsker. Slåtto Hamburger “Homestyle” gir deg muligheten til å servere “restaurantburger” fra et hvilket som helst kjøkken!
Varenummer: 272 | EPD-nummer: 5463278 | GTIN: 07056950102724
Varenummer: 272
EPD-nummer: 5463278
GTIN: 07056950102724
PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: SLÅTTO
201 produkter i databasen
Ingredienser
storfekjøtt (91%), vann, vegetabilsk fiber (bambus, potet), salt, svart pepper, naturlig aroma
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 983 kJ/ 235 kcal |
| Fett | 19,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 8,50 g |
| Karbohydrat | 0,35 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,03 g |
| Protein | 16,00 g |
| Salt | 1,10 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 272 |
| EPD-nummer | 5463278 |
| GTIN | 07056950102724 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 20.02.2020 |
| Oppdatert dato | 14.11.2024 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -24 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 270 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 90 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |
Tilberedning
| Stekes | Stekes på 2-2-1-1-metoden: |
| Stekes | Stekes på 2-2-1-1-metoden: |
| Stekes | Stekes på 2-2-1-1-metoden: 2 minutter, snu, 2 minutter, snu, 1 minutt, snu, 1 minutt |

















