Slåtto Paprikapurè Sterk 650gr
Varenummer: 420 | EPD-nummer: 6054894 | GTIN: 17331217010521
Varenummer: 420
EPD-nummer: 6054894
GTIN: 17331217010521
PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: SLÅTTO
201 produkter i databasen
Ingredienser
Capiapaprika 83,8%, chili (9,3%), salt, surhetsregulerende middel: sitronsyre, konserveringsmiddel: natriumbensoat, natriumsorbat, sorbinsyre
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 410 kJ/ 98 kcal |
| Fett | 1,80 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 0,05 g |
| Karbohydrat | 15,61 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 1,26 g |
| Protein | 4,84 g |
| Salt | 0,60 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Sverige |
| Opphavsland | Sverige |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 420 |
| EPD-nummer | 6054894 |
| GTIN | 17331217010521 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 01.09.2021 |
| Oppdatert dato | 01.06.2023 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 1 grader (C) |
| Temperatur, max. | 22 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 720 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 240 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















