Slåtto Steakhouse Fries 20x10mm
Slåtto Pommes Steakhouse fries 4x1,8kg er framstilt av poteter med høy kvalitet som blir vasket, skrelt og kuttet i staver på 20x10 mm. Tykkere staver gir sprø, fyldige og store biter med god smak av potet. Med sitt rustikke utseende og sprø overflate har produktet blitt en favoritt hos mange. Pommes steakhouse fries egner seg svært godt som tilbehør til den gode biffen, en real burger eller som smårett med god dipp til.
Varenummer: 5302 | EPD-nummer: 6361547 | GTIN: 07056950053026
Varenummer: 5302
EPD-nummer: 6361547
GTIN: 07056950053026
PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: SLÅTTO
187 produkter i databasen
Ingredienser
Potet 96 %, rapsolje, stabilisator (E 450), dekstrose (mais).
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 810 kJ/ 193 kcal |
Fett | 5,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,40 g |
Karbohydrat | 32,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,60 g |
Protein | 3,50 g |
Salt | 0,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 5302 |
EPD-nummer | 6361547 |
GTIN | 07056950053026 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 29.01.2024 |
Oppdatert dato | 29.01.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 150 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |