Sous Vide Kyllingfilet Singlepk 230gr
Singlepakket kyllingfilet som er sous vidê behandlet i posen. Leveres som frossen vare med lang holdbarhet - og er holdbar ca 14 dager på kjøl etter opptining. Dermed har man alltid varer tilgjengelig for servering. Dette er enda et tilskudd til vår rikholdige utvalg av kundetilpassede produkter.Denne filèten passer perfekt inn på en fastfoodmeny, på en cafê og i kantine.
Varenummer: 4336 | EPD-nummer: 5943477 | GTIN: 07056950043362
Varenummer: 4336
EPD-nummer: 5943477
GTIN: 07056950043362
PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: SLÅTTO
188 produkter i databasen
Ingredienser
kyllingbryst (90%), vann, stabilisator (E331, E262, E500), salt.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 407 kJ/ 97 kcal |
Fett | 1,50 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 0,50 g |
Karbohydrat | 0,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,00 g |
Protein | 20,80 g |
Salt | 1,42 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | |
Varenummer | 4336 |
EPD-nummer | 5943477 |
GTIN | 07056950043362 |
GTIN2 | |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 01.02.2022 |
Oppdatert dato | 01.02.2022 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 365 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 120 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |