Halal Kyllingboller Til Pizza 2 X 2,4kg Slåtto
Varenummer: 137 | EPD-nummer: 6276190 | GTIN: 07056950001379
Varenummer: 137
EPD-nummer: 6276190
GTIN: 07056950001379
PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: SLÅTTO
201 produkter i databasen
Ingredienser
Til 100 g ferdig vare er det medgått 107 g kyllingkjøtt, vann, salt, løk, tapiokastivelse, stabilisator E450, sort pepper, hvitløk, persille, rårørsukker, hvit pepper, ingefær
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Nei |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 303 kJ/ 311 kcal |
| Fett | 27,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 7,80 g |
| Karbohydrat | 2,20 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,81 g |
| Protein | 16,00 g |
| Salt | 2,00 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 137 |
| EPD-nummer | 6276190 |
| GTIN | 07056950001379 |
| GTIN2 | 07056950201373 |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 20.09.2023 |
| Oppdatert dato | 14.11.2024 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -24 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 270 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 80 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 30 dager |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 3 dager |

















