Kjøttboller Til Pizza og Pasta 2x2,4kg Slåtto
Varenummer: 139 | EPD-nummer: 6276638 | GTIN: 07056950011392
Varenummer: 139
EPD-nummer: 6276638
GTIN: 07056950011392
PRODUSENT: SLÅTTO MARKETING AS
VAREMERKE: SLÅTTO
187 produkter i databasen
Ingredienser
Storfekjøtt (102g pr 100g ferdig vare), vann, salt, løk, stabilisator E450, hvitløk, rørsukker, sort pepper, vegetabilsk fiber (bambus, gulrot, potet), hvit pepper, persille, ingefær. |
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Nei | |
Nøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 083 kJ/ 259 kcal |
Fett | 18,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 7,90 g |
Karbohydrat | 7,40 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,84 g |
Protein | 18,00 g |
Salt | 1,80 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Bearbeidet storfe- og fjærkreprodukter |
Varenummer | 139 |
EPD-nummer | 6276638 |
GTIN | 07056950011392 |
GTIN2 | 07056950011392 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 20.09.2023 |
Oppdatert dato | 19.11.2024 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -24 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 270 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 80 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 30 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 5 dager |