Hamburger basic
160g
En robust hamburger med 81 % storfekjøtt
Varenummer: 4267 | EPD-nummer: 2874345 | GTIN: 07039019942677
Varenummer: 4267
EPD-nummer: 2874345
GTIN: 07039019942677
PRODUSENT: Orkla Foods AS
VAREMERKE: STABBURET
162 produkter i databasen
Ingredienser
storfekjøtt 81% , vann, stivelse, TØRRMELK, salt, MELKEPROTEIN, aroma.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 981 kJ/ 234 kcal |
| Fett | 18,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 8,10 g |
| Karbohydrat | 3,50 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,60 g |
| Protein | 15,00 g |
| Salt | 1,70 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | |
| Varenummer | 4267 |
| EPD-nummer | 2874345 |
| GTIN | 07039019942677 |
| GTIN2 | |
| GTIN3 | 07039018042675 |
| Opprettet dato | 17.06.2016 |
| Oppdatert dato | 08.09.2025 |
GPC Kategori
| Segment | Mat/drikke/tobakk |
| Familie | Kjøtt/fugl/andre dyr |
| Klasse | Kjøtt/fugl/andre dyr – bearbeidet |
| Brick kode | Blandede arter kjøtt/fjærfe/andre dyr – alternativt kjøtt – bearbeidet |
Oppbevaring
| Temperatur, min | -30 grader (C) |
| Temperatur, max. | -18 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 270 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |

















