Lasagne halvgastronorm
2kg
Lasagne i halvgastronorm
Varenummer: 123155 | EPD-nummer: 4020129 | GTIN: 07037610231558
Varenummer: 123155
EPD-nummer: 4020129
GTIN: 07037610231558
PRODUSENT: Orkla Foods AS
VAREMERKE: STABBURET
140 produkter i databasen
Ingredienser
MELK, storfekjøtt 17 %,vann, tomatpure, pasta plater (DURUMHVETE), løk, tomat, OST, gulrot, solsikkeolje, modifisert stivelse, salt, sukker, HVETEMEL, krydder, urter.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Egg | ||
Fisk | ||
Gluten
Hvete |
||
Melk | ||
Nøtter | ||
Peanøtter | ||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Skalldyr | ||
Soya | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Bløtdyr | ||
Lupin |
Allergen | ||
---|---|---|
Egg | Nei | |
Fisk | Nei | |
Gluten
Hvete |
Ja | |
Melk | Ja | |
Nøtter | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Soya | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Bløtdyr | Nei | |
Lupin | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 618 kJ/ 148 kcal |
Fett | 7,80 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 3,00 g |
Karbohydrat | 12,00 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 4,00 g |
Protein | 6,80 g |
Salt | 0,91 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Tyskland |
Opphavsland | Tyskland |
Varegruppe | |
Varenummer | 123155 |
EPD-nummer | 4020129 |
GTIN | 07037610231558 |
GTIN2 | 07037619231559 |
GTIN3 | 07037618231550 |
Opprettet dato | 17.06.2016 |
Oppdatert dato | 02.11.2024 |
GPC Kategori
Segment | Mat/drikke/tobakk |
Familie | Tilberedt/konservert mat |
Klasse | Pasta/nudler |
Brick kode | Pasta/nudler – konsumklar (kjølevare) |
Oppbevaring
Temperatur, min | -30 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 0 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | 0 dager |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | 0 dager |