Basilikumpesto 4x1kg
1kg
Ekte Emilio Romagna oppskrift med DOP ingredienser i 12 grams terninger.
Varenummer: 3731 | EPD-nummer: 1358407 | GTIN: 08006967006460
Varenummer: 3731
EPD-nummer: 1358407
GTIN: 08006967006460

INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: SURGITAL
VAREMERKE: SURGITAL
1 produkter i databasen
Ingredienser
Basilikum i olje 35% (basilikum 90%, solsikkeolje, salt), Pecorino Romano DOP ost (melk, salt, myse, egg lysozym), vann, ekstra virgin olivenolje, solsikkeolje, valnøtter, pinjenøtter, Grana Padano DOP ost (melk, salt, myse, egg lysozym), hvitløk.
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter
Valnøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Ja |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Ja |
Nøtter
Valnøtter |
![]() |
Ja |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 436 kJ/ 343 kcal |
Fett | 34,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 6,60 g |
Karbohydrat | 1,10 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,70 g |
Protein | 6,10 g |
Salt | 1,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Italia |
Opphavsland | Italia |
Varegruppe | Pasta og nudler |
Varenummer | 3731 |
EPD-nummer | 1358407 |
GTIN | 08006967006460 |
GTIN2 | 7036340014998 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 17.06.2019 |
Oppdatert dato | 02.08.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |