Basilikumpesto 4x1kg
1kg
Ekte Emilio Romagna oppskrift med DOP ingredienser i 12 grams terninger.
Varenummer: 3731 | EPD-nummer: 1358407 | GTIN: 08006967006460
Varenummer: 3731
EPD-nummer: 1358407
GTIN: 08006967006460
INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen
PRODUSENT: SURGITAL
VAREMERKE: SURGITAL
1 produkter i databasen
Ingredienser
Basilikum i olje 35% (basilikum 90%, solsikkeolje, salt), Pecorino Romano DOP ost (melk, salt, myse, egg lysozym), vann, ekstra virgin olivenolje, solsikkeolje, valnøtter, pinjenøtter, Grana Padano DOP ost (melk, salt, myse, egg lysozym), hvitløk.
Allergener
Allergen
|
Ja
|
Nei
|
---|---|---|
Gluten | ||
Skalldyr | ||
Egg | ||
Fisk | ||
Peanøtter | ||
Soya | ||
Melk | ||
Nøtter
Valnøtter |
||
Selleri | ||
Sennep | ||
Sesamfrø | ||
Svoveldioksid eller sulfitter | ||
Lupin | ||
Bløtdyr |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten | Nei | |
Skalldyr | Nei | |
Egg | Ja | |
Fisk | Nei | |
Peanøtter | Nei | |
Soya | Nei | |
Melk | Ja | |
Nøtter
Valnøtter |
Ja | |
Selleri | Nei | |
Sennep | Nei | |
Sesamfrø | Nei | |
Svoveldioksid eller sulfitter | Nei | |
Lupin | Nei | |
Bløtdyr | Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 436 kJ/ 343 kcal |
Fett | 34,30 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 6,60 g |
Karbohydrat | 1,10 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,70 g |
Protein | 6,10 g |
Salt | 1,90 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Italia |
Opphavsland | Italia |
Varegruppe | Pasta og nudler |
Varenummer | 3731 |
EPD-nummer | 1358407 |
GTIN | 08006967006460 |
GTIN2 | 7036340014998 |
GTIN3 | |
Opprettet dato | 17.06.2019 |
Oppdatert dato | 02.08.2019 |
Oppbevaring
Temperatur, min | -18 grader (C) |
Temperatur, max. | -18 grader (C) |
Holdbarhet, total | 540 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |