Basilikumpesto 4x1kg

1kg

Ekte Emilio Romagna oppskrift med DOP ingredienser i 12 grams terninger.

Nedlasting

Last ned

Varenummer: 3731
EPD-nummer: 1358407
GTIN: 08006967006460

INFORMASJONSEIER: Haugen-Gruppen

PRODUSENT: SURGITAL

VAREMERKE: SURGITAL

Vil du vite mer om produktet?
Ta kontakt på:

1 produkter i databasen

Ingredienser

Basilikum i olje 35% (basilikum 90%, solsikkeolje, salt), Pecorino Romano DOP ost (melk, salt, myse, egg lysozym), vann, ekstra virgin olivenolje, solsikkeolje, valnøtter, pinjenøtter, Grana Padano DOP ost (melk, salt, myse, egg lysozym), hvitløk.

Allergener

Allergen
Gluten
Green circle
Nei
Skalldyr
Green circle
Nei
Egg
Red circle
Ja
Fisk
Green circle
Nei
Peanøtter
Green circle
Nei
Soya
Green circle
Nei
Melk
Red circle
Ja
Nøtter
Valnøtter
Red circle
Ja
Selleri
Green circle
Nei
Sennep
Green circle
Nei
Sesamfrø
Green circle
Nei
Svoveldioksid eller sulfitter
Green circle
Nei
Lupin
Green circle
Nei
Bløtdyr
Green circle
Nei
Red circle Ja = allergenet inngår i produktet
Green circle Nei = produktet inneholder ikke det angitte allergenet

Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.

Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.

Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.

Næringsinnhold

Pr. 100 gram.

Energi 1 436 kJ/ 343 kcal
Fett 34,30 g
hvorav
- Mettede fettsyrer 6,60 g
Karbohydrat 1,10 g
hvorav
- Sukkerarter 0,70 g
Protein 6,10 g
Salt 1,90 g
* av daglig referanse inntak

Produktinformasjon

Opprinnelsesland Italia
Opphavsland Italia
Varegruppe Pasta og nudler
Varenummer 3731
EPD-nummer 1358407
GTIN 08006967006460
GTIN2 7036340014998
GTIN3
Opprettet dato 17.06.2019
Oppdatert dato 02.08.2019

Oppbevaring

Temperatur, min -18 grader (C)
Temperatur, max. -18 grader (C)
Holdbarhet, total 540 dager
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50 dager
Lagringsgrad