Jarlsberg® Ternet Marinert 2,5 kg
2,5 KGM
Jarlsberg® Ternet Marinert 2,5 kg er terninger av Jarlsberg® lagt i rapsolje og tilsatt krydderblanding med paprika, chili og hvitløk. Krydderne er bestrålt.
Varenummer: 2057 | EPD-nummer: 1327691 | GTIN: 07038010205712
Varenummer: 2057
EPD-nummer: 1327691
GTIN: 07038010205712
PRODUSENT: TINE SA
VAREMERKE: TINE
1347 produkter i databasen
Ingredienser
pasteurisert melk, syrekulturer, salt og mikrobiell løpe.Marinade: rapsolje, smakstilsetning (tørket paprika, løk, persille, gulrot, oregano, rosépepper og salt). Smakstilsetningen er bestrålt.
Allergener
|
|
|
|
|---|---|---|
| Gluten |
|
|
| Skalldyr |
|
|
| Egg |
|
|
| Fisk |
|
|
| Peanøtter |
|
|
| Soya |
|
|
| Melk |
|
|
| Nøtter |
|
|
| Selleri |
|
|
| Sennep |
|
|
| Sesamfrø |
|
|
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
|
| Lupin |
|
|
| Bløtdyr |
|
| Allergen | ||
|---|---|---|
| Gluten |
|
Nei |
| Skalldyr |
|
Nei |
| Egg |
|
Nei |
| Fisk |
|
Nei |
| Peanøtter |
|
Nei |
| Soya |
|
Nei |
| Melk |
|
Ja |
| Nøtter |
|
Nei |
| Selleri |
|
Nei |
| Sennep |
|
Nei |
| Sesamfrø |
|
Nei |
| Svoveldioksid eller sulfitter |
|
Nei |
| Lupin |
|
Nei |
| Bløtdyr |
|
Nei |
Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
| Energi | 1 681 kJ/ 406 kcal |
| Fett | 34,00 g |
| hvorav | |
| - Mettede fettsyrer | 16,00 g |
| Karbohydrat | 0,00 g |
| hvorav | |
| - Sukkerarter | 0,00 g |
| Protein | 24,00 g |
| Salt | 1,00 g |
| * av daglig referanse inntak | |
Produktinformasjon
| Opprinnelsesland | Norge |
| Opphavsland | Norge |
| Varegruppe | Behandlet ost |
| Varenummer | 2057 |
| EPD-nummer | 1327691 |
| GTIN | 07038010205712 |
| GTIN2 | 07038011205711 |
| GTIN3 | |
| Opprettet dato | 07.07.2023 |
| Oppdatert dato | 28.10.2025 |
Oppbevaring
| Temperatur, min | 0 grader (C) |
| Temperatur, max. | 4 grader (C) |
| Holdbarhet, total | 178 dager |
| Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 50 dager |
| Lagringsgrad | |
| Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
| Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |

















