TINE® Ekte Revet Ost Norsk Mozzarella 23 % 3 kg
3 KGM
TINE® Norsk Mozzarella er en mild ferskost med en spesiell fiberstruktur som gjør at osten kan trekkes ut i lange tråder ved smelting.
Varenummer: 6886 | EPD-nummer: 5772256 | GTIN: 07038010068867
Varenummer: 6886
EPD-nummer: 5772256
GTIN: 07038010068867

PRODUSENT: TINE SA
VAREMERKE: TINE
1263 produkter i databasen
Ingredienser
pasteurisert melk, syrekultur, potetmel, salt og mikrobiell løpe
Allergener
![]() |
![]() |
![]() |
---|---|---|
Gluten |
![]() |
|
Skalldyr |
![]() |
|
Egg |
![]() |
|
Fisk |
![]() |
|
Peanøtter |
![]() |
|
Soya |
![]() |
|
Melk |
![]() |
|
Nøtter |
![]() |
|
Selleri |
![]() |
|
Sennep |
![]() |
|
Sesamfrø |
![]() |
|
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
|
Lupin |
![]() |
|
Bløtdyr |
![]() |
Allergen | ||
---|---|---|
Gluten |
![]() |
Nei |
Skalldyr |
![]() |
Nei |
Egg |
![]() |
Nei |
Fisk |
![]() |
Nei |
Peanøtter |
![]() |
Nei |
Soya |
![]() |
Nei |
Melk |
![]() |
Ja |
Nøtter |
![]() |
Nei |
Selleri |
![]() |
Nei |
Sennep |
![]() |
Nei |
Sesamfrø |
![]() |
Nei |
Svoveldioksid eller sulfitter |
![]() |
Nei |
Lupin |
![]() |
Nei |
Bløtdyr |
![]() |
Nei |


Merk at all allergeninformasjon må brukes med varsomhet og kun forstås som veiledende.
Den som tilbereder/serverer mat til en allergiker må alltid lese varens/pakningens ingrediensliste nøye.
Matinfo er ikke ansvarlig for eventuelle feil eller mangler i den oppgitte informasjonen.
Næringsinnhold
Pr. 100 gram.
Energi | 1 320 kJ/ 317 kcal |
Fett | 23,00 g |
hvorav | |
- Mettede fettsyrer | 15,00 g |
Karbohydrat | 1,80 g |
hvorav | |
- Sukkerarter | 0,60 g |
Protein | 27,00 g |
Salt | 1,20 g |
* av daglig referanse inntak |
Produktinformasjon
Opprinnelsesland | Norge |
Opphavsland | Norge |
Varegruppe | Behandlet ost |
Varenummer | 6886 |
EPD-nummer | 5772256 |
GTIN | 07038010068867 |
GTIN2 | 7038010688614 |
GTIN3 | 7038011688613 |
Opprettet dato | 07.07.2023 |
Oppdatert dato | 07.07.2023 |
Oppbevaring
Temperatur, min | 0 grader (C) |
Temperatur, max. | 4 grader (C) |
Holdbarhet, total | 54 dager |
Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken | 30 dager |
Lagringsgrad | |
Holdbarhet etter åpning (kjøl og frysevarer) | Ikke oppgitt |
Holdbarhet etter tining (fryste varer) | Ikke oppgitt |